divendres, 17 de desembre del 2010

Per què Tenim Cada Vegada Més Sobrepès?


En primer lloc, les persones tenim un estil de vida més sedentari. Avui dia, els nens ja no es passen hores jugant al carrer (com feien els seus pares o avis a la seva edat). Els joves d'avui (i adults també) passen molt més temps a l'interior, ben asseguts davant del televisor o davant de la pantalla de l'ordinador.


Però la raó principal per la qual la gent té cada vegada més sobrepès és que els aliments que es serveixen en els restaurants o els productes congelats que es venen als supermercats, estan sovint preparats amb olis industrials i farcits de productes tòxics i greixos dolents. Aquests aliments que s'han modificat des del seu estat natural per qualsevol tipus de processos industrials són la principal causa de les altes taxes d'obesitat i possiblement del càncer.

Amb una atapeïda agenda, moltes persones pensen que no tenen temps per cuinar els seus àpats i opten per la solució ràpida, o al restaurant o congelats llestos en menys de 15 minuts. Si tu tens aquest tipus de comportament, és probable que aquesta sigui la font del teu sobrepès.

Que opines? Pots escriure els teus comentaris al bloc o la la pàgina del Projecte Marieta al Facebook: http://www.facebook.com/projectemarieta

1 comentari:

  1. Com bé dius, hi ha diversos factors, afegiria l'efecte secundari de les dietes.

    ResponElimina