dilluns, 20 de desembre del 2010

El Consumidor Prefereix Aliments Ecològics? Sí.

En els supermercats holandesos s'ha observat un increment del consum d'aliments ecològics durant els nou primers mesos de l'any 2010 d'un 20 per cent respecte al consum durant aquest mateix període l'any 2009.

Es tracta del major creixement del mercat ecològic holandès registrat en l'última dècada. Als Països Baixos la venda d'aliments ecològics de gener a setembre d'aquest any ha estat de 230 milions d'euros.

Els aliments ecològics que han vist augmentar el seu consum han estat principalment els productes lactis, però també hi ha hagut un increment del consum ecològic de cafè, te, cacau i carn.

El Grup de Desenvolupament del Mercat Ecològic (Marktontwikkeling Biologische Landbouw) creu que aquest augment del consum ecològic es deu a la millora en l'empaquetat així com a l'augment de la varietat de productes disponibles al mercat.

Segons David Granatstein; expert en agricultura sostenible de laUniversitat de Washington, als Estats Units s'està experimentant un augment en la demanda de productes ecològics malgrat trobar-nos en un període de crisi.

Aquesta bona notícia ha d'anar acompanyada d'un major desenvolupament de la indústria agroalimentària ecològica per poder oferir al consumidor aquests aliments a un preu raonable.

M.R

Via: http://vidasana.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada